Güncel
Giriş Tarihi : 31-07-2017 10:55   Güncelleme : 31-07-2017 11:48

Dikmen Yeni Aracına Kavuştu

Dikmen Özel İdaresi, araç parkına Cisibi adıyla bilinen yeni bir kepçe ekledi. Devlet Malzeme Ofisi’nden alındığı belirtilen kepçe, kurban kesilerek hizmete girdi

Dikmen Yeni Aracına Kavuştu

Dikmen Özel İdaresi, araç parkına Cisibi adıyla bilinen yeni bir kepçe ekledi. Devlet Malzeme Ofisi’nden alındığı belirtilen kepçe, kurban kesilerek hizmete girdi.

 

Yükleyici ve kırıcı aracın kar kürüme aparatı olduğu ve su borusu yerleştirmede de kullanılabileceği öğrenilirken, 2014 yılından itibaren Dikmen’e hepsi sıfır araçlar olmak üzere bir greyder, bir kamyon, bir pikap ve bir konkasör alındı.

 

22 kilometre bitmek üzere

30 Temmuz tarihine kadar, küçük bir ilçe olan Dikmen’de 11 kilometrelik asfalt yapıldı, 11 kilometrelik başka bir güzergahın da elek altı malzemesi atıldı. Dikmen’in asfaltlama olmayan köyleri ve bozuk asfaltları teker teker yenilenmeye başladı.

 

Dikmen Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Dikmen ve köylerine hizmet etmek için alınan kepçenin açılışına Vali Hasan İpek, Dikmen Kaymakamı Mustafa Gözlet, Belediye Başkanı Saim İstanbullu, İl Genel Meclisi Üyeleri Kerim Ali Şahin, Süleyman Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Türkmen, Siyasi Parti Temsilcileri ve Köy Muhtarları katıldı.


Kaan Töngelci / Gerze'nin Sesi
Erkan TaşErkan Taş