Güncel
Giriş Tarihi : 11-06-2012 11:08   Güncelleme : 17-11-2016 15:16

Dikmenliler, Yeni Yönetimi Belirledi

Olağan Genel Kurulda Konuşan Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek Birlik Beraberlik Çağrısı Yaptı

Dikmenliler, Yeni Yönetimi Belirledi

Sinop İli Dikmen İlçesi Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Ve Kültür Derneği İstanbul Mecidiyeköy’deki lokallerinde Olağan Genel Kurulunu yaptı.

10 haziran 2012 günü yapılan Genel Kurula Dernek Üyeleri, Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek, SİYAD Gen. Bşk Sebahattin Sungur ve İstanbul’daki Dikmenliler katıldı.

Gerçekleştirilen genel kurulun ardından İstanbul’daki Dikmenliler birlik beraberlik içinde yeni yönetimini belirledi.

Başkan, Ahmet Kalafat yapmış olduğu konuşmada “Yeni yönetimin memleketimiz ve hemşerilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bu güne kadar derneğin yönetiminde bulunmuş arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum”dedi.

İlçemiz Emekli Özel İdare Müdürü Ramazan Demircan'ın oğlu Avukat Uğur Demircan Denetleme Kurulu Başkanı olarak Genel Kurulu Yönetirken

Yapılan Olağan Genel Kurulda hemşerilerini yalnız bırakmayan Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek yapmış olduğu konuşmada, Dikmen’li hemşerilerinin gurbette birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını kaybetmeden var olmalarını ifade ederek, hemşerilerinin İstanbul’daki imkanlarını memleketleri Dikmen için seferber etmelerini istedi.

Ayrıca Yüksek daha fazla ve kaliteli hizmet almanın yolunun siyasetten geçtiğini, belirterek  hemşerilerinin yaşadıkları noktalarda farklılıklarını hissettirmelerini istedi.

Yeni Yönetim Kurulu şu şekilde teşekkül etti: “Başkan Ahmet Kalafat, Başkan Yardımcısı Bayram Baş, Cevdet Gedik,  Aslan Görgeç, Kazım İnce, Murat Eren, Mustafa Acar, Bahattin Cırak, Ahmet Çelebi, Yücel Gündoğdu, Sezai Çakaloğlu”

AdminAdmin