Güncel
Giriş Tarihi : 05-06-2020 11:25   Güncelleme : 05-06-2020 11:37

Dini Nikâhlı Koca(!) Dehşet Yaşattı

İddiaya göre Sinop’ta alkollü olarak eve gelen R.K. imam nikâhlı eşi ve üvey oğlunu bıçaklayarak yaraladı

Dini Nikâhlı Koca(!) Dehşet Yaşattı

17 Mayıs’ta Sinop Zeytinlik Mahallesi’nde meydana gelen olayda 5 ay önce imam nikâhı ile birlikte yaşamaya başlayan R.K.(45) ile S.C.(43) gece saatlerinde tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine alkollü olan R.K. önce üvey oğlu E.A.(19) ardından da imam nikâhlı eşi S.C.’yi bıçakladı.

Ağır yaralanan anne ve oğlu komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Aldığı ağır 8 bıçak darbesiyle yaralanan S.C.’nin dalağı alınırken, tedavisinin ardından sağlığına kavuşan E.A. ise taburcu edildi.

Hastaneden taburcu olduktan sonra kızı ve damadının evine sığınan S.C. yaşadığı dehşeti şöyle anlattı: “R.K. ile 5 ay önce dini nikâh yaptık. Bana kendisinin kolon kanseri olduğunu söyledi. Ben de kendisine sigara ve alkol kullanmaması gerektiğini söyledim ve bundan dolayı devamlı tartışıyorduk. Olayın olduğu akşam da eve alkollü bir şekilde geldi ve yine tartıştık.

Alkolün yanında muhtemelen uyuşturucu da almıştı. Bana, ‘düşmanım var ve beni öldürecekler’ diyerek halüsinasyonlar gördüğünü söyledi. Ben de ‘hem hastasın hem de sigara ve alkol kullanıyorsun’ diye bağırdım. Tartışma esnasında eşim R.K., bana saldırınca ‘oğlum yeter artık’ diyerek R.K.’yi itti ve yere düştü.

Biz daha sonra oğlumla balkona sığındık. Sakinleşmiştir umuduyla odaya girdiğimizde elinde bıçakla önce oğlumu, daha sonra beni defalarca bıçakladı. Daha sonra da beni yere yatırarak defalarca önce boğazıma daha sonra da karın boşluğum ve göğsüme bıçakla vurdu” dedi.

Vücudumum birçok yerimde bıçak darbesi var. Adli rapor henüz verilmedi. Olay sonrası R.K. cezaevine konuldu fakat eşimin ailesi, davacı olmamam için beni ve çocuklarımı tehdit ediyor. Hem kendi hayatımdan hem de çocuklarımın hayatından endişe duyuyorum. Lütfen devlet bize sahip çıksın. Ne kadar tehdit ederlerse etsinler bu caniden davacıyım.ifadelerini kullandı.

Kaynak: Halksesi

AdminAdmin