Güncel
Giriş Tarihi : 23-03-2018 11:01   Güncelleme : 23-03-2018 11:21

DİSK/Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi ÇALIŞKAN Gerze'de

Türkiye’de ki en büyük işçi sendikalarından biri olan DİSK/Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret etti.

DİSK/Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi ÇALIŞKAN Gerze'de

Türkiye’de ki en büyük işçi sendikalarından biri olan DİSK/Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret etti.

DİSK/Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan, Eğitim Daire Başkanı, Samsun Şube Başkanı, Sinop Eski İl Şube Başkanı ve Gerze Belediyesi bünyesinde ki temsilcilerle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Gerze Belediyesi bünyesinde çalışan kadrolu ve taşeron statüsünde ki işçilerin sendikal görüşmeleri başlatılmış oldu.

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Belovacıklı ise en kısa sürede taşeron statüsünde çalışan işçi kardeşlerimiz için sendikal hakkın vereceklerini belirterek, DİSK/Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan ve beraberinde ki heyete teşekkür etti.

Gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde kadrolu statüsünde çalışan işçiler noktasında anlaşmaya varan Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve DİSK/Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan 2018 yılında %12 ve 2019 yılında %12 zam artışı karara bağlanarak imzaları attılar

Gerçekleşen bu anlaşma sonrasında düşüncelerini aktaran DİSK/Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan, Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’ya plaket takdim ederek; “Gerze Belediye Başkanı işçinin ve emekçinin her zaman yanında olduğunu bugün bizlere bir kez daha gösterdi. Kendisi içimizden biri işçi ve emekçidir. Gerçekleştirdiğimiz görüşmelerde hiçbir zaman ayrım yaşamadık. Gerze Belediyesi’nin bütçesi doğrultusunda hareket ederek Başkan Belovacıklı’nın verebileceği en üst sınır zam hususunda anlaşma sağladık. Yıllar önce de gelmiş olduğum Gerze’nin son dokuz yıl içerisinde oldukça ilerlediğini ve geliştiğini bir kez daha gördüm. Bu başarı Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve işçi kardeşlerimizindir. Bizlere bu zamana kadar destek veren Gerze Belediye Başkanımıza, işçilerimize, temsilcilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Aydınlık bir ülke her zaman işçiden geçmektedir.” Dedi.

hakan akbaşhakan akbaş