Güncel
Giriş Tarihi : 21-10-2019 16:38

Diyanetten Umre Fırsatı

Diyanet İşleri Başkanlığı Güvencesi ve Tecrübesi ile Kutsal Topraklara Yolculuk

Diyanetten Umre Fırsatı

Diyanet 2. Dönem Umre Turları ve Fiyatlarını açıkladı.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın asli görevlerinden olan Umre hizmetlerinin, irşat açısından da önemli bir fırsat ve imkân sunduğu ve uzun yıllardan beri başarıyla yerine getirildiği malumlarıdır.

Diyanet güvencesi ile Umre ibadetlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlarımız için 7-11-14-15-20-25 günlük ve öğretmen-öğrenci-veliler için yarıyıl tatili ve ara tatil seçenekleri olmak üzere 2. Dönem Umre tur tarihleri ve fiyatları belli olmuştur. Buna göre Diyanet İşleri Başkanlığı; 3.100 Riyal’den başlayan fiyatlarla 8 ila 11 günlük Öğretmen-Öğrenci-Veli turları, 3.875 Riyal’den başlayan fiyatlarla 15 ila 25 günlük Umre turları ve diğer turlarla her bütçeye uygun fırsatlar sunmaktadır.

Ayrıntılı bilgiye www.sinopdiyanet.gov.tr internet adresinden, Sinop İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürlüğünden ve İlçe Müftülüklerimizden ulaşılabilmektedir.

Kontenjanların sınırlı olmasından dolayı ilgililerin acele etmesinde fayda vardır. Bu vesile ile yeni sezonun hayırlara vesile olmasını dileriz.

AdminAdmin