Güncel
Giriş Tarihi : 27-09-2018 11:17   Güncelleme : 27-09-2018 11:50

Doğalgaz İle İlgili Sorular Yanıtlanacak

Akmercan Bölge Müdürü Necmettin Erikçi doğalgaza dair soruları cevaplayacak.

Doğalgaz İle İlgili Sorular Yanıtlanacak

İlçemize gelmesi beklenen doğalgaz ile  ilgili vatandaşların meraklı bekleyişi devam ediyor. Kışın ısınma hazırlıklarını doğalgaza göre yapan ilçemiz sakinleri, doğalgazın ne zaman geleceği sorusunu uzun süredir soruyor.

Doğalgaz çalışmalarının süreci ile kaldırımlara ve yollara verdiği zararların ne olacağı hakkında geçtiğimiz günlerde bir haber yaparak sizlere sunmuştuk. Haberimiz sonrasında Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı konu ile ilgili açıklama yapmıştı.

Fakat vatandaşların kafalarındaki soru işaretleri halen daha gitmedi. Gazetemize sözlü ve yazılı olarak doğalgaz ile ilgili sorulan sorular devam etti.

Soruların giderilmesi ve kamuoyunun aydınlatılması için Akmercan Bölge Müdürü Necmettin Erikçi ile  2 Ekim Salı günü röportaj gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızın merak ettiği soruları Necmettin Erikçi'ye yönelterek cevaplar alacağız.

Sizlerde Akmercan Bölge Müdürü Necmettin Erikçi'ye  merak ettiğiniz soruları gazetemize Whatsapp İhbar Hattı ,Facebook  veya İnternet Sitemiz üzerinden ulaşarak sorabilirsiniz.

Seda ŞengülSeda Şengül