Güncel
Giriş Tarihi : 12-07-2016 17:39   Güncelleme : 13-07-2016 09:44

Dragon Bot Yarışları Festivali Başladı

Dragon Bot Yarışlarında Kıyasıya Mücadele Başladı

Dragon Bot Yarışları Festivali Başladı
 Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Dragon Bot yarışları liman içi mevkiinde gerçekleştirildi.

Sağlık raporunu ve takımında 8 erkek 2 bayan bulundurma zorunluluğunu gerçekleştiren ekipler ise; İlçe Sağlık personeli, Gerze Belediyesi personeli, Halk Eğitim Merkezi Judo takımı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Güreş takımı kura ile seçilen gruplar olarak Dragon Bot yarışmasına katılmaya hak kazandı.

Ekibini kurarak Dragon bot yarışına katılan Gerze Belediyesi personeli idman denemelerinde neşeli görüntülerde yer alırken Dragon botunun alabora olması ile kıyıya paralel yüzerek mücadele ettiler.

4 takımın bir parkurda yarışması ve galip gelen takımların tekrar yarışması sonucu

1.İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Güreş takımı

2.Halk Eğitim Merkezi Judo takımı

3.Gerze Belediyesi personeli ekibi

4.İlçe Sağlık personeli ekibi oldu.

İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Güreş takımına birincilik kupasını Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Halk Eğitim Merkezi Judo takımına ikincilik ödülünü İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Karaman, Gerze Belediyesine üçüncülük ödülünü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Musta Ataman İlçe Sağlık Personeline dördüncülük ödülünü ise İlçe Sağlık Müdürü Halit Kolukırık'ın vermesi ile etkinlik sona erdi.

Yılmaz GökgözYılmaz Gökgöz