Güncel
Giriş Tarihi : 18-08-2019 19:18   Güncelleme : 19-08-2019 09:27

"Düşersem Kim YARDIM Edecek Bana?"

Yüzde yüz engelli raporu olan 1965 doğumlu albino hastası Salih Sayar yaşadığı mağduriyetleri iletebileceği bir muhatap bulamadığını dile getirerek, "Valiyle görüşebiliyorum, Kaymakamla nedense görüşemiyorum"

"Düşersem Kim YARDIM Edecek Bana?"

Yenikent Çeçe Hatip mahallesinde yaşayan albino hastası 54 yaşındaki görme engelli Sayar, oturduğu mahallenin batı tarafında kalan yolda lamba olduğunu, doğu tarafındaki yönde lamba olmadığı için akşamları bu yolda gidip gelirken mağduriyet yaşadığını belirtti.

Sokağının batı kısmına da lamba takılmasını istediğini belirten Sayar, bununla ilgili olarak Gerze Kaymakamlığına giderek durumunu izah etmek istediğini ancak Kaymakamla görüşemediğini ifade etti.

Sayar, “Cebimde fenerle geziyorum. Albino hastasıyım ve görme engelim ileri düzeyde olduğu için kaza geçirme olasılığım çok yüksek. Bunun için evimin sokağının batısına da sokak lambası takılmasını istiyorum. Kaymakam beyle görüşmeye gittim ama görüşemedim. Sinop’ta Valiyle bile rahat görüşüyorum ama burada Kaymakamla görüşemiyorum.

Beni sanayi sitesindeki şantiye şefine yolladılar görme engelli olduğum için gidemeyeceğimi söylediğim halde yine de kaymakamla görüşemedim. Cebimde el feneriyle geziyorum zaten gözlerim çok az görüyor ben para istemiyorum evimin sokağına lamba istiyorum! Devlet bize bir çok imkan sağladı Allah razı olsun ama geri çevrildiğim için çok üzgünüm. Beni çevirdiler inşallah bundan sonra kimseyi geri çevirmezler” diyerek mağduriyetini dile getirdi.

AdminAdmin