Güncel
Giriş Tarihi : 25-11-2017 18:02

Eğitim-Bir-Sen'den Öğretmenlere Yemek Ziyafeti

Eğitim-Bir Sen, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Orta Çay Bahçesi’nde öğretmenlere yemek verdi. Yemeğe katılım yüksek olurken, Gerze Şube Başkanı Mustafa Ataman yemeğe katılan tüm öğretmenlerin, öğretmenler gününü kutladı

Eğitim-Bir-Sen'den Öğretmenlere Yemek Ziyafeti

Eğitim-Bir Sen, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Orta Çay Bahçesi’nde öğretmenlere yemek verdi. Yemeğe katılım yüksek olurken, Gerze Şube Başkanı Mustafa Ataman yemeğe katılan tüm öğretmenlerin, öğretmenler gününü kutladı.

Ataman yaptığı konuşmasında şöyle konuştu: “Sayın ilçe milli eğitim müdürlerim, Memur-Sen Sinop Şube Başkanım, Sinop Memur-Sen İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gerze İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, sendikamızın çok değerli üyeleri ve çok değerli çocuklarımız, hepinize hoşgeldiniz diyorum, saygılar sunuyorum.

Memur-Sen sendikamız Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu. 1 milyon üyeye sahip bir teşkilat, büyük bir aile. Biz de bu ailenin 420 bine ulaşan eğitim camiasıyız. Öncelikle dün kutlamış olduğumuz 24 Kasım öğretmenler gününü yeniden tebrik ediyorum. Şunu da belirtmek istiyorum. Eğitim kendi içinde ayrılmaz bir bütündür. Çalışanıyla, anlayışıyla beraber. Eğitim çalışmalarının vitrinin de olmayan diğer çalışanlarımız da var şeflerimiz, memurlarımız gibi. Eğitim, öğretim faaliyeti için malını yoğunu ortaya koyan, ama çok fazla göz önünde bulunmayan arkadaşlarımız var. Onları da saygıyla anıyorum.

Bu tür faaliyetlerde bir takım aksaklıklarımız oluyor. O manada biz bir kadınlar komisyonu oluşturalım. Bazı şeylerde kadın üyelerimizin ellerinin değmesi lazım. Biz bazı konularda kadınlar kadar hassas değiliz. Bu yüzden kadınlar teşkilatımızı kuracağız”

Memur-Sen Sinop İl Başkanı Ramazan Çelik ise, “Eğitim Bir-Sen bizim haklarımızı güzelleştirmek, daha ileriye götürmek için mücadeleye devam etmesinin yanında, böyle ortamlarda da üyelerimizi bir araya getiriyor. Ben sendikamızın bu günlere getirilmesinde büyük emeği geçen, başta Kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif Ünal olmak üzere, ahirete intikal eden bütün yöneticilerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Haber: Kaan TÖNGELCİ / Gerze'nin Sesi

Erkan TaşErkan Taş