Güncel
Giriş Tarihi : 20-12-2016 16:43   Güncelleme : 20-12-2016 16:00

Eminevim Gerze'de

Eminevim firması tanıtım amacıyla Gerze’ye geldi. Faizsiz, kredisiz ev sahibi olmanın yollarını ilçemiz vatandaşlarına anlattı

Eminevim Gerze'de

Eminevim firması tanıtım amacıyla Gerze’ye geldi. Faizsiz, kredisiz ev sahibi olmanın yollarını ilçemiz vatandaşlarına anlattı.

 

Mobil şube aracıyla il il, ilçe ilçe gezen Eminevim ekibi, ilçemizde önce Ziraat Bankası önünde, daha sonra da Gerze Birlik durağı önünde vatandaşları bilgilendirdi. Türkiye genelinde insanları biraraya getirdiklerini, ev ve araba sahibi yaptıklarını belirtti. Konuyla ilgili açıklama yapan Eminevim Dış Tanıtım Uzmanı, “kadınlar kendi aralarında nasıl altın günü yapıyorsa, biz de ev araba günü yapıyoruz” dedi.

 

İmece usulü ev ve araba sahibi olma

Ödemelerin 100 aylık periyotlar şeklinde yapıldığını ve vadenin ortasında kesin teslimat yapıldığını hatırlatan uzman şunları söyledi: “Her ay çekilişe giriyorsunuz. İsminiz okunduğu takdirde de istediğiniz, pazarlığını yaptığınız ev ve arabayı alıyorsunuz. Eminevim siz daha vadeleri öderken sizi vadenin yarısında mal sahibi yapıyor. Biz buna eskilerin tabiriyle ‘imece usulü’ diyoruz.”

 

100 bin lira için 10 yıllık dönemde sadece yüzde 7,5 katılım ücreti aldıklarını, bunun da 7 bin 500 liraya tekabül ettiğini belirtti.

Erkan TaşErkan Taş