Güncel
Giriş Tarihi : 10-04-2018 11:44   Güncelleme : 10-04-2018 12:10

Emniyet Teşkilatı 173 Yaşında

Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü Atatürk Anıtı önünde yapılan çelenk töreniyle kutlandı

Emniyet Teşkilatı 173 Yaşında

Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü Atatürk Anıtı önünde yapılan çelenk töreniyle kutlandı

İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş'ın Atatürk Anıtına Çelenk sunmasıyla başlayan tören daha sonra saygı duruşunda bulunulması akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti.

Ardından Gerze Emniyet Müdürü Erol Ulaş, gününün önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi. Ulaş, törene katılan protokol üyeleri ve vatandaşları selamlayarak başladığı konuşmasında;"Hukukun üstünlüğünü, insan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin devamını kendine ilke edinen, Anayasa ve yasalara sadakatle gece gündüz fedakarca görev yapan emniyet teşkilatımız, büyük fedakarlık, sabır, cesaret ve kahramanlıkla aziz milletimizin barış ve emniyet içinde yaşaması için üstün bir vazife anlayışıyla hizmet vermekte, terör ve örgütlü suçlarla mücadelede taviz vermeksizin çalışmaya devam etmektedir" ifadelerine yer verdi.

Konuşmasının devamında ise Türk Polis Teşkilatının milletimizin huzur ve güven kaynağı olduğunu vurgulayarak, "Türk Polis Teşkilatımız, hakka, hukuka, vicdana ve ahlaka uygun şekilde görev yapan emniyet görevlilerimiz sayesinde milletimizin huzur ve güven kaynağı olmaktadır. Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü vesilesiyle görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize Allah'tan Rahmet niyaz ediyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm emniyet mensuplarımıza başarılar diliyor, kendilerini en kalbi duygularımla selamlıyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Teşkilatın kuruluş yıldönümü nedeniyle Merkez Yeni Cami'de bugün öğlen namazı öncesi Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutulacak

Seda ŞengülSeda Şengül