Güncel
Giriş Tarihi : 07-04-2015 11:23   Güncelleme : 07-04-2015 22:45

Emniyet Teşkilatından Belovacıklı'ya Ziyaret

Polis Haftası Etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Ünal Aslan ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Belovacıklı'yı Ziyaret Etti.

Emniyet Teşkilatından Belovacıklı'ya Ziyaret
 Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170. Yıl dönümü ve polis haftası nedeniyle Gerze Emniyet Müdürü Ünal Arslan, Gerze Emniyet Amiri Aslıhan Özcan, Bölge Trafik İstasyon Amiri Turan Karabey ve Komiser Yardımcısı Kadir YILMAZ Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Gerze İlçe Emniyet Müdürü Ünal Arslan Polis teşkilatının demokrasinin ve cumhuriyetimizin önemli kurumlarından birisi olduğunu belirterek, " Türkiye Emniyet Teşkilatımız 170 yaşında çok eski ve köklü bir kurumdur. Her geçen yılda dünyadaki örnekleri arasında daha mümtaz bir mevkie doğru tırmanan bir kurumdur. Kurumsal kapasitesinin gittikçe arttıran,insanımızın canını, malını ırzını koruyan, demokrasimizin temel değerlerini koruyan önemli bir teşkilatız . bu teşkilatımız her yıl 10 Nisanda gününü kutluyor. Bu kutlamalarımız da hafta boyunca devam edecek." şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Osman Beleovacıklı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek tüm polis teşkilatının gününü kutladı.
Belovacıklı konuşmasında "Türk Polisi bu köklü yapısıyla milletin asayişini, huzurunu temin, mal, can ve namus güvenliğini sağlamak, hak ve özgürlükleri korumak için fedakarca faaliyet gösteren, bu gayret ve fedakarlığıyla da milletin gözdesi haline gelmiş bir teşkilattır” dedi.

AdminAdmin