Güncel
Giriş Tarihi : 07-04-2015 09:53   Güncelleme : 07-04-2015 09:45

Emniyet Teşkilatından Vali Çetinkaya'ya Ziyaret

10 Nisan Türk Polis teşkilatının kuruluşu ve polis haftası nedeniyle Sinop Emniyet Müdürü Yusuf Biner, Müdür Yardımcıları ve polis memurlarından oluşan bir heyet Vali Dr.Yasemin Özata Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti.

Emniyet Teşkilatından Vali Çetinkaya'ya Ziyaret

Ziyarette Vali Çetinkaya’ya günün anısına çiçek takdim edilmesinin ardından İl Emniyet Müdürü Yusuf BİNER , polis teşkilatı tarafından düzenlenecek etkinliklere dair bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, “10 Nisan 1845 yılında kurulan Türk polis teşkilatımız vatandaşlarımızın, huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları için mesai mefhumu gözetmeden, büyük bir özveriyle görev yapmaktadır. Tüm emniyet teşkilatımızın 170. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftasını kutluyor, ülkemizin en huzurlu İl’lerinden biri olmasında emeği geçen tüm emniyet mensuplarımızı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
 

Çetinkaya'dan Polis Haftası Kutlama Mesajı

Ayrıca Sinop Valisi Dr.Yasemin Özata Çetinkaya Polis Haftası etkinlikleri nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Çetinkaya Mesajında iç güven ortamının oluşmasına yönelik olağanüstü gayretler sergileyen Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170.nci yılını kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı;

"Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bulunması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan her türlü zorluğa göğüs geren Emniyet Teşkilatımız; yasalar çerçevesinde kamu düzeninin korunması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için devletin asli görevlerini layıkıyla yerine getirdiği gibi bundan sonra da o şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuur ve halkla beraber en iyi şekilde devam ettireceğine inancımız tamdır.

Son yıllarda eğitime verilen önem ve sahip olduğu teknik imkanlarla dünyanın en gözde güvenlik teşkilatlardan biri haline gelen Emniyet Teşkilatımız, Sinop'ta yaptığı başarılı çalışmalarla ilimizin bir huzur adası olmasında ciddi katkı sahibidir. Önleyici kolluk çalışmalarının yanında örnek Sosyal Sorumluluk projelerine de ağırlık veren Emniyet Müdürlüğümüz, hem iyi günde hem kötü günde halkımızın yanında olmaya özen göstermektedir.

Yaptıkları başarılı çalışmalarla, Sinop’un ülkemizin en huzurlu İl’lerinden biri olmasında emeği geçen tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutluyor; görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor,emniyet teşkilatımızın her kademedeki fedakâr ve cefakâr çalışanlarına aileleri ile birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum." 


AdminAdmin