Güncel
Giriş Tarihi : 11-10-2019 20:11

En Çok Ceza Hız İhlaline

Sinop Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Eylül ayı merkez, bölge ve ilçe trafik birimlerinin faaliyet raporuna göre en çok ceza hız ihlalinden kesiliyor.

En Çok Ceza Hız İhlaline

En fazla ceza sayısı hız ihlali yapan sürücülere olurken, hız ihlalini hatalı park etme takip etti. Ayrıca Eylül ayı içinde, ehliyetsiz ve alkollü araç kullanan 130 kişiye de ceza kesildi.

60 sürücünün ehliyetine el konulurken toplam 275 araç trafikten men edildi. Geçtiğimiz haftalarda arabada sigara içme yasağının gelmesinin ardından denetimlerin sıklaştığı görülürken, arabada sigara içen sürücüler de ceza aldı.

Eylül ayı içerisinde yaşanan trafik kazalarında 1 kişi hayatını kaybettiği, 67 kişinin yaralandığı, 23 aracın da maddi hasarlı kaza geçirdiği belirtildi.

Eylül ayı merkez, bölge ve ilçe trafik raporuna göre toplam 19.580 araç kontrol edilirken başta hız ihlali olmak üzere hatalı park, ehliyetsiz ve alkollü araç kullanma, fenni muayene yaptırmamak, tescilsiz veya plakasız araç kullanmak, trafik işaretlerine ve levhalara uymamak, emniyet kemeri takmamak, hatalı solama, mali sorumluluk sigortası yaptırmamak, ışık donanımı bozuk araç kullanmak ve diğer kural ihlalleri olmak üzere toplamda 3225 araca ceza kesildi.

AdminAdmin