Güncel
Giriş Tarihi : 09-07-2020 11:41   Güncelleme : 09-07-2020 12:04

Engelli Aracı Hizmete Başladı

Gerze Belediyesi engelli, yaşlı ve hamile vatandaşlar için hizmet aracı tahsis etti

Engelli Aracı Hizmete Başladı

Belediye Başkanı Cevat Şensoy engelli, hamile ve yaşlı vatandaşların gündelik işlerinde ulaşımlarını rahatlıkla sağlayabilmeleri için Hizmet Aracı’nı hizmete sundu.

Belediye Başkanı Cevat Şensoy 2019 Mahalli İdareler ve Genel Seçimleri öncesi Engelli vatandaşlara verdiği sözü tuttu. Engelli, hamile ve yaşlı vatandaşların gündelik hayatlarında kullanabilmeleri için tahsis edilen araç hakkında konuşan Başkan Şensoy ; “Seçimlerden önce söz vermiştik. Bir sözümüzü daha yerine getirmenin gururu içindeyiz.

Gerze’de bütün engelleri birlikte aşma hususunda duyarlı davranacağımızı belirtmiştik. Hizmetlerimizi hiçbir zaman aksatmayacağımız konusunda verdiğimiz sözün birini daha tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

“GİTMEK İSTEDİKLERİ YERLERE RAHATLIKLA GİDEBİLECEKLER”

Belediyenin tahsis ettiği araç için vatandaşların istedikleri zaman 153 Beyaz Masa’yı arayabileceklerini söyleyen Başkan Şensoy; “Engelli, hamile ve yaşlı vatandaşlarımız herhangi bir işi olduğunda Gerze Belediyesi 153 Beyaz Masa’yı aradıkları zaman, hizmet aracımızla gidecekleri yerlere rahatlıkla ulaşabilecekler.

Sinop genelinde ilk olan ve birçok belediyeye de örnek teşkil edecek olan projemizle birlikte sağlık konusundan gündelik işlerine kadar belirttiğimiz kategorilere giren vatandaşlarımız bu araçla birlikte ihtiyaçlarını sağlayabilecek.

Gerek Belediyemize kazandırdığımız bu araçla, gerekse ilçemizde sürdürdüğümüz çalışmalarda engelli vatandaşlarımızı düşünerek hareket ediyoruz. Bizler, engelleri hep birlikte ortadan kaldırma hususunda kararlı duruşumuzu sürdüreceğiz.

İlçemize kazandırdığımız Hizmet Aracı tüm hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun."

“BAŞKANA VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDERİM”

Bugün, 153 Beyaz Masa’yı arayarak Çeçe Sultan Türbesi’ne gitmek istediğini belirten vatandaşımız Hizmet Aracı’ndan duyduğu memnuniyeti dile getirirken; “Bizleri düşünerek böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçiren Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum.

Engelleri farkındalık yaratarak ve birlikte üreterek ortadan kaldıracağız. Çeçe Sultan Türbesi’ne gitmek istediğimi belirttiğimde Gerze’ye kazandırılan bu araçla benim talebimi anında yerine getirdiler. Ulaşım hususunda bizlere kolaylık sağlayacak bu araç için Belediye Başkanımıza tekrar teşekkür ederim.” dedi.

AdminAdmin