Güncel
Giriş Tarihi : 23-03-2020 18:01   Güncelleme : 23-03-2020 18:20

Evde Kal Hayatta Kal

Gerzeli iş insanı Hüseyin Yüksek “Evde Kal Hayatta Kal” sloganıyla 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız için hizmet aracı hazırladı.

Evde Kal Hayatta Kal

Gerek ülkemizi gerek dünyayı tehdit eden korona virüsünden korunmak maksadıyla 65 yaş ve üstü vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirilmesinin ardından Gerzeli iş insanı Hüseyin Yüksek’ de sorumluluk projesi kapsamında bir hizmet aracı hazırlatarak Gerzeli vatandaşların hizmetine sundu.

Gerze Hükmet Konağı önünde hizmet aracını tanıtan Hüseyin Yüksek aracın ve çalışanların bütün masraflarını Beyaz Kent İnşaat olarak karşıladıklarını, hizmet aracında vatandaşlara yardımcı olacak çalışanların maaşları ve sosyal güvencelerinin şirketi ve şahsı tarafından karşılanacağını belirtti.

Gerze mahalle muhtarlarıyla görüşerek mahallelerde bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşların sayılarını ve ikamet bilgilerini aldıklarını, aracın 23.03.2020 tarihinde saat 17:00 itibariyle Gerzeli Vatandaşların hizmetine sunulacağını belirten iş insanı Hüseyin Yüksek hizmet aracının vatandaşların temel ihtiyaç malzemelerinin temin edilmesi yönünde hizmet edeceğini belirtti.

Hüseyin Yüksek: “Özellikle ülkemize ve milletimize geçmiş olsun dileklerimi bildirmek istiyorum. Bilindiği üzere yakın bir tarihte tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında virüsün yayılmaması için hükümetimizin aldığı kararlara kulak veriyoruz. Sağlık Bakanlığının almış olduğu karar neticesinde 65 yaş ve üstü büyüklerimizin sokağa çıkması yasaklandı. Bizde arkadaşlarımızla beraber bu işe ve bu sürece nasıl katkı sağlayabiliriz diye düşündük ve büyüklerimiz için bir hizmet aracı tahsis etmeye karar verdik. 65 yaş ve üstü vatandaşlar ihtiyaç duydukları takdirde 0530 472 00 34 nolu telefonu arayarak hizmet aracıyla irtibata geçebilir, vatandaşların bakkal, fırın ve diğer temel ihtiyaç malzemelerinin ulaşması noktasında arkadaşlarımız vatandaşlarımıza yardımcı olacaklardır.” ifadelerini kullanarak açıklamasına son verdi.

AdminAdmin