Güncel
Giriş Tarihi : 27-04-2020 17:46   Güncelleme : 27-04-2020 18:02

Fırınlar Denetlendi

Gerze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, ekmek fırınları ve unlu mamül üretimi yapan esnafı denetledi

Fırınlar Denetlendi

İlçedeki ekmek fırınları ve unlu mamül üretimi yapan esnafı denetleyen Gerze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, işletme sahiplerine, çalışanlarına ve müşterilere maske ve eldiven konusunda dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Ramazan pidesi ve ekmek gramajı gibi hususlar konusunda incelemelerde bulunan zabıta ekipleri, fırın ve unlu mamül üretimi yapan kurumların bacasından çıkan dumanın zararını en aza indirebilmek için kullanılan sulu baca sistemine, geçilip geçilmediği konusunda da incelemelerde bulundu

Gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında bilgi veren Zabıta Müdürü Rıza Erdem; “Gerze Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığına her şeyden fazla önem veriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde de vatandaşımızın sağlığına tehdit unsuru olabilecek birçok hususta incelemelerde bulunduk. Hijyen, gramaj ve personel temizliği hususunda kurallara uymayan işletmelere gerekli uyarılarda bulunduk. Vatandaşımızın sağlığını ilgilendiren her hususta bu tip ziyaretlerimize devam edeceğiz.” dedi.

AdminAdmin