Güncel
Giriş Tarihi : 07-03-2018 19:07   Güncelleme : 07-03-2018 19:26

Gazeteciler Kaymakam Güven'i Ziyaret Etti

15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Gerze Kaymakamı Murat Güven'i ziyaret etti

Gazeteciler Kaymakam Güven'i Ziyaret Etti

Sinop ve ilçelerinde görev yapan cemiyete üye gazetecilerle bir araya gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Gerze Kaymakamı Murat Güven'i makamında ziyaret etti.

Ziyarete, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel'in yanı sıra Cemiyet Yönetiminde bulunan Haber 57 ve Sinop Flaş Haber Gazeteleri İmtiyaz Sahibi Osman Aksu, Sinop Vitrin Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Serhat Özşahin ve Gerzeninsesi Gazetesi'ni temsilen Fatih Uysal katıldı.

Gazetelerin ve gazetecilerin zor şartlar altında görevini sürdüklerini dile getiren 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, "Basın, halkı bilinçlendiren, haberdar eden bir aracıdır. Eğer ki basın olmazsa, halk etrafında olup bitenden bihaber kalır. Böylesine önemli bir görev üstlenen biz basın mensupları ekonomik nedenlerden dolayı son zamanlarda görevimizi sürdürmekte zorlanıyoruz" şeklinde konuştu.

Demirel, gazetelerin her kesimden insanlar tarafından desteklenmesi gerektiğini vurgulayarak Kaymakam Güven'den basını temsil eden gazetecilere destek olmasını istedi.

Kaymakam Güven, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel'i ve yerel gazete temsilcilerinin sorunlarını dikkatle dinledikten sonra basın organlarının her zaman destekçisi olduğunu belirterek gazetecilere mesleklerinde başarılar diledi.

Seda ŞengülSeda Şengül