Güncel
Giriş Tarihi : 21-09-2016 17:57   Güncelleme : 21-09-2016 18:04

Gazetecilerden Vali İpek'e Ziyaret

15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti, Vali Hasan İpek'i makamında ziyaret etti

Gazetecilerden Vali İpek'e Ziyaret
 Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından Vali Hasan İpek ziyaret edilerek hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.

Cemiyet Başkanı Cengiz Demirel, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti’nin Sinop’ta yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Demirel, ''Sinop basınının bugüne kadar her daim devletinin, milletinin yanında yer aldığını kaydederek basınımızın haberlere sansasyonel habercilikten ziyade sağ duyu ile yaklaştığını kaydederek bunun en güzel örneği Durağan ilçemizde yaşanan olaylara objektif yaklaşımıdır'' dedi. Ayrıca basın mensuplarının sıkıntıları konusunda da valiye bilgiler sundu ve gerek haber toplama gerekse yerel basının Resmi İlanlar konusunda yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi.  

Vali Hasan İpek şu açıklamalar da bulundu

‘’Sinop basının sağduyulu davranışlarını yaşanan olaylarda çok net gördüm. O yüzden de sizi takdir edip teşekkürlerimi sunuyorum. Bu şekilde devam edeceğimizi umuyorum. Her zaman siz basın mensuplarına doğru haber konusunda destek olacağımızdan emin olabilirsiniz. Konuyla ilgili yardımcı oluruz. Sizlerin bu ülke Demokrasi ve Cumhuriyet duyarlılığınızı gerçekten takdir ediyorum. Bugün sizlerle birlikte bir arada olmaktan çok mutlu oldum. Sizlere teşekkür ediyorum’’ dedi.

Görüşmeye 15 Eylül Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Gerze Temsilcisi Fatih Uysal, Ayancık temsilcisi Erdoğan Erkaymaz, Sinop Vitrin Haber Gazetesi adına Serhat Özşahin ve Ali Fuat Özşahin, Haber57 Gazetesi adına Osman Aksu, Fatma Özen, İbrahim Aslan, Nida Gül, Sinop Pusulası adına Emrah Günay, Aydın Yılmaz, Şevki Yıldırım, Sinop.com.tr yayın yönetmeni Özkan Akar, Barış FM Sahibi Levent Bektaş, AA Muhabiri Halit Gümüş katıldı.

Seda ŞengülSeda Şengül