Güncel
Giriş Tarihi : 29-09-2015 21:05   Güncelleme : 30-09-2015 16:33

Gaziler ve Şehit Aileleri Yemekte Buluştu

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle düzenlenen ancak Kurban Bayramı dolayısıyla 29 Eylül akşamına ertelenen yemek organizasyonu Gerze Otel'de yapıldı.

Gaziler ve Şehit Aileleri Yemekte Buluştu
 Yemeğe; Kaymakam Bülent Bayraktar, Garnizon Komutan V. Jandarma.Asb.Kd.Bş.Çvş Hakan Aydemir,İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı, Gerze Belediye Başkan V. İrfan Sağır, İlçe Müftüsü Ali Işık,Gerze Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Şevket Terkan, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Kurum Amirleri, Gazilerimiz ve Şehit Aileleri katıldı.


Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Leyla Tuna öncülüğünde gerçekleşen yemekten sonra İlçe Müftüsü Ali Işık yemek duası ve şehit olan askerlerimiz için Fatiha okudu.

Daha sonra kısa bir konuşma gerçekleştiren Kaymakam Bülent Bayraktar '' Bu memleketin kurulmasında ve bundan sonraki bekasında hiç kuşkusuz canını ortaya koymuş gazilerimizden yaşayanlara Allah'tan selamet, ölenlere, şehitlerimize Allah'tan Rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte bu tür olayların tekrar etmemesini Allah'tan niyaz ediyorum. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum'' diyerek sözlerini noktaladı.

Konuşmanın ardından Kaymakam Bayraktar yemeğe katılım sağlayan gazi, gazi aileleri ve şehit ailelerini kapıda tek  tek uğurladıktan sonra yemek programı sona erdi.


Seda ŞengülSeda Şengül