Güncel
Giriş Tarihi : 10-09-2018 15:01   Güncelleme : 10-09-2018 15:29

GençBank Gerze Hayata Geçiyor

Toplum Gönüllüleri Vakfı ve Gerze Belediyesi Ortaklığı ile GENÇBANK GERZE Hayata Geçiyor!

GençBank Gerze Hayata Geçiyor

Gerze Belediyesi Sosyal Sorumluluk Projelerine katkıda bulunacak 15-25 arası genç ve gönüllü ekip arkadaşları arıyor.

GençBank Gerze, Toplum Gönüllüleri Vakfı ve Gerze Belediyesi ortaklığında hayata geçen bir proje olup, bu projede katkısı olabilecek 15-25 arası genç ve gönüllü ekip arkadaşları aranıyor.
Gerze Belediyesi ortaklığı ve Toplum Gönüllüleri Vakfı yürütücülüğü ile gençlerin sosyal hayata katılımlarını ve ilçemizi daha da iyi bir yer haline getirmek amacı ile geliştirecekleri sosyal sorumluluk, eğitim ve gençlik alanındaki projelerini küçük hibeler ile destekleyecek olan Gerze GençBank faaliyetlerine başlıyor.

GençBank nedir?
GençBank, 2011 yılından beri Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından koordine edilen ve yerel kurumların ev sahipliğinde gerçekleşen bir gençlik çalışması modelidir. GençBank’la 15- 25 yaş arası bütün gençler, yerellerinde gördükleri sorunlara veya ihtiyaçlara yönelik fikirler üretmekte, bu fikirleri projeye dökmekte ve akranlarının desteği ile projelerini hayata geçirmektedirler.

Toplum Gönüllüleri Vakfı ise 2018/2019 GençBank sürecinde, GençBank projesini daha fazla yerelde uygulamak amacı ile "GençBank Yeni Uygulama Yerleri” çağrısına çıkmıştı. 20 Temmuz tarihinde sonlanan çağrıya 15 farklı yerel kurum başvurdu ve gerçekleştirilen değerlendirmeler sonucu bunlar arasından Gerze GençBank hayata geçmeye hak kazandı.

Sizin Projeniz Olacak
Projede ilk olarak 6 genç, proje yürütücüsü olarak belirlenecek. Daha sonra anketler yürütülerek ilçemizdeki gençlerin hangi alanlarda eksiklik gördüklerine dair fikirler alınacak. Yapılan değerlendirmeye göre, ilçede yaşayan gençler proje yapmaya davet edilecek ve yürütücü ekip tarafından maddi ve manevi desteklenecek.

Projelere katkı göstermek, görev almak, desteklemek isteyenler,  16 Eylül 2018 saat 18.00’a kadar aşağıdaki başvuru formundan ulaşabilirler;

GENÇBANK BAŞVURU FORMU

 Daha fazla bilgi için, Gerze Gençbank Ekip Kolaylaştırıcısı Burak Caner ÇAĞLAYAN’a aşağıdaki iletişim kanallarından ulaşabilirsiniz.

E-Posta: burakcaner@gerze.bel.tr

Telefon: 0368 718 15 47 – 138 (Dahili)

GENÇBANK NEDİR?

GENÇBANK NASIL İŞLER?

GENÇBANK EKİBİNE KATIL

Seda ŞengülSeda Şengül