Güncel
Giriş Tarihi : 17-03-2017 11:08   Güncelleme : 17-03-2017 11:36

Gerze Belediyesi Duvarı Sahiplendi

Gerze Belediyesi'nden Edremit'e karşı atak geldi: "Gerze Bey diyeceksiniz."

Gerze Belediyesi Duvarı Sahiplendi
Dün akşam saatlerinde yaptığımız "Belediye Edremit'te Zannetti, Gerze'de Çıktı" haberimizden sonra, bu sabah Gerze Belediyesi'nden karşı atak geldi: "Gerze Bey diyeceksiniz."



"Belediye amca duvardan silmek kolay, kolaysa gel kalbimden sil" yazılı duvarın kendi ilçelerinde olduğunu zannedip paylaşarak vatandaşların gözünde "gülümseme sebebi belediye" makamına ulaşan Edremit Belediyesi, "burası Gerze..." eleştirilerine kulağını kapatıp duvarımızdan faydalanmaya çalışsa da, Gerze Belediyesi bu sabah sürpriz bir hamle yaptı. Adeta "ben de aşırı bi' ponçik belediyeyim" dercesine @EdremitBelediye ve @Haberturk'ü etiketleyerek konuya dahil oldu.

Silecek misiniz?

"Baktık ki Twitter'da patlamış, ama yanlış patlamış. Burası Edremit değil, Sinop/Gerze" mesajını paylaştıktan sonra da, "Gerze Bey diyeceksiniz :)" notuyla da vatandaşlara uyarıda bulundu. Facebook üzerinden bir vatandaşımızın "Harun'dan haber var mı bu arada?" şeklinden soru sorduğu görülürken, Gerze Belediyesi, Harun'un durumuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Belediyenin, yazıyı silip ciğerini kurutup kurutmayacağı ise şu an için bilinmiyor.

Kaan Töngelci / Gerze'nin Sesi


Erkan TaşErkan Taş