Güncel
Giriş Tarihi : 05-07-2018 15:13   Güncelleme : 05-07-2018 15:19

Gerze'de Köşe Bucak Temizlik

Şirin İlçemiz Gerze'nin mahalleleri belediye tarafından temizleniyor

Gerze'de Köşe Bucak Temizlik

Gerze Belediyesine bağlı ekipler, geçtiğimiz haftalarda Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'nın talimatı ile ilçe genelinde yapılacak temizliğe başlamışlardı.

Özellikle yaz aylarında nüfusun iki katına çıkması ile etrafta daha fazla dağınık çöpler görülebiliyor. Bununla beraber İlçemizde gerçekleşen inşaatların etrafa dağılan kum ve atıkları da çevre güzelliğini kapatıyor.

Bu sebeple Belediye'ye bağlı itfaiye ekipleri sokak sokak Gerze’mizi temizlemeye devam ediyor.

Ekipler son olarak DR. Saim Gençsoy Caddesi üzerinde yıkama ve süpürme işlemi yaptılar.

Yapılan genel temizlik ile ilgili Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı," Yeşili, doğası ve mavisiyle insanları büyüleyen bir ilçe yarattık. Ancak görüyoruz ki insanlarımız çöplerini çöp kovalarına atmak yerine yanına bırakıyorlar. Sokak hayvanları da bunları dağıtarak göze hoş gelmeyen görüntülerin meydana çıkmasına sebep oluyor. Gece gündüz ilçemizde çöp arabaları dolaşıyor. Artan nüfus ile birlikte vatandaşımızın daha bilinçli bir şekilde hareket etmelerini rica ediyorum. Böylece ilçemizde daha modern bir görünümü sunma fırsatını yakalayacağız. Ekiplerimiz Gerze genelinde baştan sona titiz bir çalışma sürdürüyorlar. Bizlere düşen görevde bu sorumlulukla devam etmek.” Dedi

Seda ŞengülSeda Şengül