Güncel
Giriş Tarihi : 28-03-2018 17:40   Güncelleme : 28-03-2018 17:45

Gerze'de Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti

Gerze Belediyesi ve Türk Telekom işbirliği ile Gerze'de YöneTT Wi-Fi projesi hayata geçiyor

Gerze'de Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti

Gerze Belediyesi ve Türk Telekom işbirliği ile Gerze'de YöneTT Wi-Fi projesi hayata geçiyor

Gerze Belediyesi ve Türk Telekom işbirliğinde hayata geçirilecek olan proje ile Gerze sahillerinde herkes ücretsiz Wi-Fi’den yararlanabilecek.

Alt yapısı Türk Telekom tarafından yapılacak olan proje sayesinde yaz aylarında büyük artış yaşayan Gerze nüfusunda sahil kesiminde vakit geçiren ziyaretçiler ücretsiz Wi-Fi ile internette dilediğince gezinebilecekler. Protokol imzası sonrası projeyi müjdeleyen Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ise yaptığı açıklamada; “Çağımızın tüm yeniliklerini vatandaşlarımızla buluşturduğumuz Gerze’de YöneTT Wi-Fi projesini hayata geçiriyoruz. İmzalarını attığımız proje sayesinde tüm vatandaşlarımız ücretsiz ve güvenilir internet ağından yararlanabilecekler. Sinop’ta ilk olan bu proje ile birlikte özellikle gençlerimiz çok mutlu olacaklar” dedi.

Ücretsiz Wi-Fi hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların TC Kimlik numaralarını ve GSM numaralarını girerek sisteme kaydolmaları ve sonrası cep telefonlarına gönderilen şifreyi kullanarak kimlik doğrulama işlemini yapmaları gerekiyor.Bu işlemleri tamamlayan vatandaşlarımız Gerze Belediyesi tarafından verilen ücretsiz internet hizmetinden kesintisiz bir şekilde faydalanabileceklerdir.

Kaynak gerze.bel.tr

Seda ŞengülSeda Şengül