Güncel
Giriş Tarihi : 10-04-2016 12:48   Güncelleme : 10-04-2016 14:22

Gerze Gücü Kahvaltıda Buluştu

Gerze Gücü Spor kulüp başkanı Fatih Ergün’ün düzenlediği kahvaltıda Gerze Gücü spor kulüp üyeleri, oyuncu ve aileleri ile buluştu.

Gerze Gücü Kahvaltıda Buluştu
Kahvaltı programında bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Fatih Ergün  ‘’Bir spor kulübünün başarılı olması, daim olması ve sürdürülebilir olması önemlidir. İnşallah Gerze Gücü spor kulübü başkanı ben Fatih Ergün ve yönetimi olarak şevkimiz kırılmadığı sürece spora ve sporcuya önem verileceğinin sözünü veriyoruz’’ diyerek sözlerine devam eden Gerze Gücü spor kulüp başkanı Fatih Ergün, Biz sporculara futbolun A’sını öğreteceğiz buradan profesyonel takımlara hatta milli takımlara sporcu göndereceğiz ailelerinden bu konuda yardımcı olmalarını diliyoruz.



Son olarak , Bugün burada bu kahvaltıya sponsor olan Çağla Yapı İnşaat Sahibi Halil Beşli beye teşekkürlerimi sunarım. Bu tür amatör kulüpler sponsorlar sayesinde ayakta durmaktadır. Sayın aileler sizlere de katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum Şunu bilin ‘’Spor yapan çocuklar derslerinde ve hayatlarında başarılı olurlar’’ diye kaydetti.










 

Yılmaz GökgözYılmaz Gökgöz