Güncel
Giriş Tarihi : 17-11-2017 16:52   Güncelleme : 17-11-2017 17:18

Gerze, İstanbul'a Çıkarma Yaptı

Yenikapı’da dördüncüsü düzenlenen Sinop Tanıtım Günleri başladı. Gerze Belediyesi de stantta yerini aldı

Gerze, İstanbul'a Çıkarma Yaptı

Yenikapı’da dördüncüsü düzenlenen Sinop Tanıtım Günleri başladı. Gerze Belediyesi de stantta yerini aldı.

Belediye, Sinop Tanıtım Günleri’ne, Gerze fotoğraflarının yanı sıra ilçemizi simgeleyen Gerze Balıkçı Kayığı, Ahşap Oyuncak Atölyesi, Model Gemi Atölyesi, Çini Atölyesi, Halk Eğitim Merkezi El Sanatları Ürünleri ve Hacı Kadı Horozu ile katıldı.

Ziyaretçilerin sık sık standa gelip memleket hasretini dindirdiği fuarda, ilçemiz Kaymakamı Sayın Murat Güven ve Belediye Başkanı Osman Belovacıklı vatandaşlarımızla sohbet ederken ilçemizde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek projeler hakkında da bilgiler aktardı.

Protokol açılışı bugün saat 19.00’da gerçekleşecek olan fuarda, Yakup Ağa Konağı maketi ile ihtişamlı bir görünüm sergilerken Belovacıklı yaptığı açıklamada, “her zaman olduğu gibi İstanbul’da düzenlenen Sinop Tanıtım Günleri’ne yine detaylı biçimde hazırlandık. İlçemizi simgeleyen materyallerle katıldığımız fuarda, İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizle kucaklaşma fırsatı yakaladığımız için oldukça memnunuz. Vatandaşlarımız ile hasret gidererek memleket özlemlerini dindiriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz projelerin yanı sıra planladığımız çalışmaları da vatandaşlarımızla paylaşarak onaylarını ve düşüncelerini alıyoruz. Tüm hemşerilerimi Yenikapı Etkinlik Alanı’nda Gerze Kaymakamlığı ve Gerze Belediyesi standına bekliyorum“ ifadelerini kullandı.

Etkinlik 19 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek.

Erkan TaşErkan Taş