Güncel
Giriş Tarihi : 06-10-2017 15:19   Güncelleme : 07-10-2017 12:29

''Gerze Kartalları'' Şehitleri Unutmadı

Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'nın Gerzeli üyeleri Hakkari'de yaşanan terör saldırısında Şehit olan askerlerimizi unutmadı

''Gerze Kartalları'' Şehitleri Unutmadı
 Gerze Çarşı Grubu, Hakkari Yüksekova'da yaşanan hain saldırıda Şehit olan 4 askerimizi unutmayarak  olayın ardından ilçemizde ki Süleyman Seba Beşiktaş Parkı'na, ''Şehitlerimiz Nur İçinde Yatın'' yazılı pankart astılar.

Hakkari Yüksekova'da 4 Ekim Çarşamba günü askeri aracın geçişi sırasında teröristler tarafından yola tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 4 askerimiz şehit düştü. Acının rengi olmaz diyerek terör örgütü PKK’yı lanetleyen Siyah - Beyazlı taraftarlar, ‘‘Bu şehit Beşiktaş veya başka bir takımın şehidi değil tüm Türkiye'nin şehidi. Bu terör belasını omuz omuza vererek, birlik beraberlik içinde yok edeceğiz'' açıklamasında bulundular.

Yaptıkları hareketle takdirleri toplayan Siyah - Beyazlı grup geçen yıl İstanbul Beşiktaş’ta Vodafone Arena Stadı yakınında gerçekleştirilen bombalı saldırıda Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Sinoplu 21 yaşındaki koyu Fenerbahçe taraftarı olan Berkay Akbaş'ın hayatını kaybetmesi sonrasında ilçemizde ki Beşiktaş parkına Berkay'ın Fotoğrafını asarak altına da ''Unutursak Kalbimiz Kurusun'' yazmışlardı.

Beşiktaş'ın Gerzeli taraftarları yaptıkları bu şık hareketlerle vatandaşların takdirini toplayarak sergiledikleri duyarlı tavırlar ile gönülleri fethetmeye devam ediyorlar.
Ercan Özcan / Gerzeninsesi


2016 Yılında Berkay Akbaş anısına yaptıkları pankart

Seda ŞengülSeda Şengül