Güncel
Giriş Tarihi : 11-10-2017 14:29   Güncelleme : 11-10-2017 15:22

Gerze MYO'da Aşure Dağıtıldı

Gerze Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilere ve öğretmenlere aşure ikramı yapıldı. Gerze Kaymakamı Murat Güven, Emniyet Müdürü Erol Ulaş, Ak Parti İl Meclis Üyesi Ahmet Burma ve Gerze İlçesi Fakülte ve Yüksekokul Geliştirme, Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Fatih Ergün öğrencilere aşure dağıttı

Gerze MYO'da Aşure Dağıtıldı

Gerze Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilere ve öğretmenlere aşure ikramı yapıldı. Gerze Kaymakamı Murat Güven, Gerze MYO Müdürü Mehmet Sedat İpar, Emniyet Müdürü Erol Ulaş, Ak Parti İl Meclis Üyesi Ahmet Burma ve Gerze İlçesi Fakülte ve Yüksekokul Geliştirme, Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Fatih Ergün öğrencilere aşure dağıttı.

 

Gerze Meslek Yüksekokulu ve Gerze İlçesi Fakülte ve Yüksekokul Geliştirme, Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen etkinlikte, öğrenciler aşureye doydu. Öğrenciler ve öğretmenler istedikleri kadar aşure yiyebilirken, Gerze MYO Müdürü Mehmet Sedat İpar günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma yaptı. Konuşmasında, gelen herkese teşekkür eden İpar, aşure gününü hep birlikte paylaşmaktan mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

Erkan TaşErkan Taş