Güncel
Giriş Tarihi : 19-12-2019 11:09   Güncelleme : 21-12-2019 12:09

Gerze Tapu ve Kadastro Sinop Merkeze Taşınıyor

Gerze ve Dikmen ilçesine yıllardır hizmet vermekte olan Gerze Kadastro Müdürlüğünün tasarruf tedbirleri kapsamında ilçemizden kaldırılarak, Sinop il Merkezine taşınacağı söylentileri ilçede büyük tepkilere neden oldu.

Gerze Tapu ve Kadastro Sinop Merkeze Taşınıyor

Sinop Merkez Kadastro İl Müdürlüğü dışında Boyabat, Ayancık ve Gerze ilçesinde bulunan kadastro müdürlüklerinden sadece Gerze Kadastro Müdürlüğünün tasarruf tedbirleri kapsamında kaldırılmak istenmesine vatandaşlar tepki gösterdi.

Gerze Kadastro Müdürlüğü İlçe Merkez ve 41 köyün dışında, Dikmen Merkez Mahalleleri ve 28 Köye daha hizmet vermekte iken,  buradaki müdürlüğün kaldırılmak istenmesindeki amacın bu halkın cezalandırılması anlamına geldiği vatandaşlar tarafından dile getiriliyor.

Üç teknik personel ve haftanın bir günü Sinop merkezden gelen harita mühendisi ile hizmet vermekte olan Gerze Kadastro Müdürlüğünün kapatılmasına ilişkin görüşmelerin Genel Müdürlük tarafından değerlendirildiği kaydedilirken burayla ilgili kararın yılbaşından sonra verileceği edinilen bilgiler arasında…

AdminAdmin