Güncel
Giriş Tarihi : 07-12-2015 16:04   Güncelleme : 07-12-2015 16:06

Gerze Türk Eğitim Sen Ailesi Bodrum Cafe’de Bir Araya Geldi

Gerze Türk Eğitim Sen İlçe Teşkilatı, Bodrum Cafe’de üyeleriyle bir araya gelerek kaynaşma ve gündeme dair konularla ilgili değerlendirme amaçlı bir toplantı gerçekleştirdi. Üyeler bu buluşma ile birbirleriyle hasret giderdi. Toplantıya Sinop Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Turgay Şen’de katılım gösterdi

Gerze Türk Eğitim Sen Ailesi Bodrum Cafe’de Bir Araya Geldi
 Gerze Türk Eğitim Sen İlçe Teşkilatı Başkanı Ramazan Osma açılış konuşmasını yaparak : “Dürüst ve ilkeli bir yaklaşımla yol olan bir davanın temsilcileriyiz. Bugün sizlerle bir arada bulunmaktan onur ve gurur duyuyorum. Samimiyet ve doğruluk eksenli bir hareketin temsilcileriyiz. Sendikamız sizlerle büyüyor, sizlerle yol alıyor. Hakkaniyet içinde Hak için hakkı savunuyor, bu doğrultuda hareket ediyoruz, makam ve mevkii için bir beklenti içinde değiliz, koltuk için mücadele halinde olmadık. Liyakat ve ehliyet sahibi kimselerin yönetici olmalarını her zaman destekledik, adam kayırmaya karşı çıktık. Sözlerimi burada noktalarken hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum, sözü Şube Başkanım Turgay Şen’e bırakıyorum.’’ Dedi.

Sinop Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Turgay Şen: ’’ 13 yıldan bu yana bu davanın temsilciliğini yapıyorum, 13 yıldır Türk Eğitim Sen Sinop’ta yetkili sendika. Köy köy, okul okul zaman mefhumu olmadan soğuk ve kış şartlarına aldırmadan kapısını çalmadığımız okul bırakmadık. Samimiyetimizi ve dürüstlüğümüzü gören öğretmen, memur, hizmetli arkadaşlarımız Türk Eğitim Sen şemsiyesi altında sendikacılığı tercih etti. Biz kimseye koltuk ve makam vaatetmiyoruz, biz kimseye baskı kurarak, korkutarak sendikamıza üye yapmıyoruz. Bizim bu mücadelemize inananlar bizim yanımızda yerini alıyor.



Adam kayırmacılığın her zaman karşısında yer aldık. Son günlerde görevinden alınan yönetici arkadaşlarımızdan bazıları, açtıkları davaları kazanarak mahkeme kararı ile görev yerlerine dönmeye başladı. Hukuk daima doğrunun yanındadır, bizler dosdoğru bir yolda ilerliyoruz. Son günlerde 657 de iş güvencesinin kaldırılmasına yönelik bir takım ifadeler kamuoyunda dolaşıyor, bizler iş güvencesine dokunulmasına karşıyız, bu konuda dik ve net bir duruşumuz vardır. Türk Eğitim Sen Memurun 657 güvencesine dokundurtmayacaktır, bundan emin olun. Gerze’deki arkadaşlarımızın çalışma temposundan oldukça memnunum, ekip ruhu var teşkilat ruhu var emeği olan herkese teşekkür ediyorum, sizler varsanız bizlerde varız, ne kadar güçlü olursak o kadar gür sesimiz çıkacaktır, her gün büyüyen daha da güçlenen bir Gerze olmanız adına çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum, hepinize yürekten teşekkür ediyorum, yerel basınımız Gerzeninsesi’ne de katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

Yapılan konuşmalar sonrası üyelere ikramda bulunuldu, ikram sonrası Gerze İmam Hatip Lisesinde Müdürlük görevinde bulunmuş olan Şükrü Çetin yemek duası yaparak toplantıya son verildi.

hakan akbaşhakan akbaş