Güncel
Giriş Tarihi : 17-08-2018 14:44   Güncelleme : 17-08-2018 15:05

Gerze'yi ziyaret ettiler

İstanbul Bağcılar Belediyesi ve Ak Parti Bağcılar İlçe yönetimi Gerze'ye çıkarma yaptı

Gerze'yi ziyaret ettiler

İstanbul'dan Sinop'a gelerek ziyaretlerde bulunan heyet 16 Ağustos Perşembe akşamı Gerze'ye gelerek Ak Parti İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi.

İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, ziyarette bulunan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Başkan Yardımcısı Rüstem Tüysüz, Gerzeli İş Adamı Temel Koşar ve beraberindeki heyeti ilçe teşkilat binasında karşıladı. Ardından ilçe merkezinde kısa bir gezi yapıldı.

Birlikte ilçe turu yapan Bağcılar heyetine gazetemiz başköşe yazarı Fatih Uysal, rehberlik ederek yangın evlerini gezdirdi. Yapılan geziye katılan 27. Dönem Milletvekili adayı Sinoplu İş Adamı Rasim Erdoğmuş'ta misafirlere ilçemiz hakkında bilgiler verdi.

Gerze'yi Sinop'a göre daha sakin bulduğunu söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, daha geniş bir zamanda ilçemize tekrar gelerek gezmek istediğini söyledi.

Bağcılar Belediyesi olarak Sinop'a desteklerinin her dönemde sürdüğünü söyleyen Başkan Çağırıcı, Sinop Müftülüğü ile sürekli dirsek teması içinde olduklarını ve maddi manevi destek sağladıklarını söyledi. Gerze teşkilatının da yerel seçimlerde destekçisi olacaklarını ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk ise Gerze'yi Karadeniz'de eşsiz bir köşe olarak tanımladı. Bu tarz gezi programlarıyla hem teşkilatlar arası iletişimin kuvvetlendiğini hem de birlik ve beraberliğin inşaa edildiğini ifade etti.

Seda ŞengülSeda Şengül