Güncel
Giriş Tarihi : 13-10-2019 12:20

Gerze’de Bir Araya Geldiler

15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Gerze’de Bir Araya Gelerek İlimiz ve İlçelerimizdeki Sıkıntıları İstişare Ettiler. 'Konuyla Alakalı Bildiri Yayınlayacaklarını Belirttiler'

Gerze’de Bir Araya Geldiler

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetine üye gazete sahipleri Gerze’de buluştu. Sinop il merkezi ve ilçelerdeki gazete sahipleri Gerze’de bir araya gelerek, tükenme noktasına gelen sektörle ilgili gündem değerlendirmesinde bulundu.  
PAZARLIK VE DOĞRUDAN TEMİNLER MERCEK ALTINDA 
Toplantıda özellikle il genelindeki bazı kamu kurumlarının ihaleye çıkmamak için alımlarda pazarlık usulü ve doğrudan teminle ilgili yapılan usulsüz işlemler ele alınarak, konuyla ilgili başlatılacak olan hukuki süreçle ilgili detaylar görüşüldü.  Toplantıda ayrıca bundan sonra yapılacak çalışmalarla ilgili ortak hareket etme kararı alındı. Görüşülen gündem maddeleri ve alınan kararların, ilerleyen tarihlerde kamuoyuyla paylaşılması kararı verildi. Ayrıca bir sonraki toplantıyla ilgili tarih belirlendi.  Gerzenin Sesi Gazetesi adına Fatih Uysal’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel’in yanı sıra,  Vitrin Haber Gazetesi Kurucusu Serhat Özşahin, Haber 57 & Flaş Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Osman Aksu, Sinop Pusulası Gazetesi adına Emrah Güney, Bizim Karadeniz Gazetesi adına Tuğba Yılmaz,  Boyabat Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Sezer, Durağan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Eker, Ayancık Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Akyol, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Ayancık Temsilcisi Erdoğan Erkaymaz katıldı. 
Ayancık Doğuş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sinan Karacan ve Türkelinin Sesi İmtiyaz Sahibi Yunus Celal Araz mazeretleri nedeniyle toplantıya katılamadı.

hakan akbaşhakan akbaş