Güncel
Giriş Tarihi : 05-08-2017 17:20   Güncelleme : 06-08-2017 21:18

Gerzeliler Kıraathanesine Kavuştu

Cumhuriyet Meydanı’ndaki kıraathanesiyle yıllarca Gerzelilere en iyi şekilde hizmet veren Mehmet ve Necati Gün, yıllar sonra Kırkmerdiven yanında açtığı “Üçüzler Kıraathanesi”yle yeniden hizmet vermeye başladı

Gerzeliler Kıraathanesine Kavuştu

Gerzeli emekliler sonunda kıraathanesine kavuştu. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kıraathanesiyle yıllarca Gerzelilere en iyi şekilde hizmet veren Mehmet ve Necati Gün, yıllar sonra Kırkmerdiven yanında açtığı “Üçüzler Kıraathanesi”yle yeniden hizmet vermeye başladı.

 

Baba ve oğul tarafından işletilen kıraathane, açıldığı daha ilk günden itibaren rağbet görmeye başladı. Temizliği ve düzeni önemseyen bir anlayışla, müşterilerine en iyi şekilde hizmet etmek için yeniden kolları sıvadı.

 

“Efsane geri döndü”

Uzun yıllar kahvecilik sektöründen uzak kalan baba oğulun yeniden çalışmaya başladıklarını duyan ilçemiz büyükleri, “Gerzeliler kahvehanesine kavuştu”, “efsane geri döndü” gibi yorumlarda bulundular. Her zaman taze çayıyla meşhur olan kıraathane işletmeci Mehmet Gün, bu mesleği büyük bir tutkuyla yaptığını anlattı. 

“Gerzeli hak ettiği hizmeti alacak” diyen Gün, her zaman bu sektörde severek çalıştığını belirtti. İnsanların zaman zaman kendisine gelip “yeniden kıraathane açmalısın” dediklerini ifade eden Gün, “biz de insanlarımızın bu isteğini kıramadık ve yeniden işimizin başına geçtik” şeklinde konuştu.


Kaan TÖNGELCİ / Gerze'nin Sesi



Erkan TaşErkan Taş