Güncel
Giriş Tarihi : 02-08-2017 10:36   Güncelleme : 02-08-2017 10:59

Gerze'nin Huzuru İçin Göreve Başladı

Gerze'nin yeni Emniyet Müdürü Erol Ulaş, ilçedeki görevine başladı

Gerze'nin Huzuru İçin Göreve Başladı
 Eskişehir'den Sinop il merkezine atanan oradan da ilçemize Emniyet Müdürü olarak gelerek göreve başlayan Erol Ulaş, artık Gerze'nin huzuru için çalışacak.

Gerze İlçe Emniyet Müdürü olarak 28 Temmuz Cuma günü resmen göreve başlayan ve asıl branşı olay yeri inceleme olan Erol Ulaş, ''Yedi gün 24 saat görev başındayız. Asayiş ve polisiye noktasında vatandaşların güvenliği için çalışmalarımızı sürdürüyoruz'' dedi.

İlk görev yeri olan Ankara'da trafik denetleme şube müdürlüğünde görev yapan daha sonra olay yeri inceleme şube müdürlüğüne geçiş yapan Ulaş, 2005/2008 yılları arasında yurt dışı görevi için Rusya'ya gitti. Kazan Başkonsolosluğunda 3 yıl görev yapan Ulaş, daha sonra şark görevi için Bayburt'ta sonrasında da Eskişehir'de olay yeri inceleme müdürü olarak  görev yaptı. Ulaş, son olarak ilçemizde 4. sınıf emniyet müdürü olarak göreve başladı.

Meslekte 20. yılını dolduran ve İlçemizde 4. sınıf Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Erol Ulaş, 1997 Polis Akademisi mezunu olup evli ve iki çocuk babası.

Seda ŞengülSeda Şengül