Güncel
Giriş Tarihi : 11-01-2016 01:32   Güncelleme : 11-01-2016 15:21

Gerzeninsesi Gazetesi Olarak Oradaydık...

Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Sinop İl Özel İdaresi Sosyal tesislerinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle il genelinde görev yapan gazetecilerle bir araya geldi

Gerzeninsesi Gazetesi Olarak Oradaydık...

Sinop İl Özel İdaresi Sosyal tesisleri lokalinde düzenlenen organizasyona, Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı J. Albay Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Burcu Çelik Gürsoy, Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Kurada, İl genelinde faaliyette bulunan gazete ve radyo sahipleri ile çalışanları katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen organizasyonda davete katılan tüm gazetecilerle birebir sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Vali Dr. Çetinkaya; “Haber vesilesiyle zaman zaman bir arada oluyoruz. Bu günün özelliği ise 10 Ocak çalışan Gazeteciler gününe özel bir organizasyonda bir araya gelmenin mutluluğunu ve sevinicini hep birlikte yaşıyoruz. Gazeteci duyduğu, gördüğü, araştırdığı konuları tarafsız, dürüst ve samimi bir şekilde harmanlayan ve kamuoyuyla paylaşan bir iletişim uzmanıdır. Bu sebeple güçlü gazeteci, güçlü basın, güçlü demokrasinin unsurlarındandır. Çalışan Gazeteciler gününüz kutlu olsun.” dedi.

Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya ve beraberindeki protokol sosyal tesislerde gerçekleştirilen organizasyon sonrasında Sinop Atatürk Devlet Hastanesine giderek hastanede tedavi gören 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel’in babası Gazeteci Ali Demirel ve Gazeteci Radyocu ünlü söz yazarı Levent Bektaş’ı hasta yataklarında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundu.



hakan akbaşhakan akbaş