Güncel
Giriş Tarihi : 15-03-2012 23:32   Güncelleme : 15-03-2012 23:32

Gerzeninsesi'ne Yeni Bir Ses Daha

Aramıza Hoşgeldin M. Emin Dinççağ

Gerzeninsesi'ne Yeni Bir Ses Daha

İlçemizin ilk haber sitesi olan www.gerzeninsesi.com yazar kadrosuna yeni bir kalem daha ekledi.

Dr. M. Emin Dinççağ bundan sonra bilgisi tecrübeleri ile Gerze Devlet Hastanesinde hastaların dertlerine derman olurken, aynı zamanda da gerek sağlık gerekse de güncel konularla haber portalımızda sizlerin sesi olacak.

Dinçağ  www.gerzeninsesi.com ailesine  hoşgeldin. Doktorumuzun her daim başarılı çalışamalara imza atmasını temenni ediyoruz.

M. Emin Dinççağ’ın köşe yazısı:

Gerze Devlet Hastanesine Dahiliye Uzmanı olarak atanan Dr. M. Emin Dinççağ

Yaşam insanlar için sürprizlerle doludur. Kimse gelecekte ne ile karşılaşacağını ne olacağını kestiremez. Onun için yaşam güzeldir. Bu da yaşamı tekdüze ve çekilmez olmaktan çıkarır. Sürprizler, beklenmedik veya beklediğimiz pek çok olay hayatı heyecanlı ve umut dolu yapar, daha yaşanabilir daha sevimli hale getirir. Her şey aynı olsaydı, heyecanı olmasaydı, çoğu kez yarın ne olacağını bilebilseydik hayatın bu kadar güzel olabileceğine inanan var mı, bilemiyorum. 

Benim için de, bu güzel sahil kasabası yaşamın bir sürprizi oldu. Hayatımın son 25 yılını geçirdiğim Samsun’dan Gerze’ye gelişim planlanmış bir durum değildi. Sağlık Bakanlığı’nın boş kadrosu burada olduğu için Gerze Devlet Hastanesi hayatımın yeni dönemi oldu.

Yazının Devamını Okumak İçin Lütfen Alttaki Linki Tıklayınız

 

http://www.gerzeninsesi.com/yazar.asp?yaziID=1263

AdminAdmin