Güncel
Giriş Tarihi : 03-05-2017 16:16   Güncelleme : 03-05-2017 16:26

Gerze'ye Lunapark Geliyor

Gerze’ye lunapark açılıyor. İlçemiz liman mevkiinde yapımına başlanan lunapark, özellikle çocuklar ve gençler için bir eğlence yeri haline gelecek

Gerze'ye Lunapark Geliyor

Gerze’ye lunapark açılıyor. İlçemiz liman mevkiinde yapımına başlanan lunapark, özellikle çocuklar ve gençler için bir eğlence yeri haline gelecek.

 

Altı senedir ilçemizde faaliyet gösteren çarpışan araba işleticileri, bu sene yeni getirecekleri eğlence aletleriyle, liman mevkiini eğlence yerine çevirecek. Özellikle yetişkinlerin büyük talep gösterdiği gondol başta olmak üzere, çocuklar için sekolin, tren ve kurbağanın da kurulmasına başlandı.

 

Gazetemiz mikrofonlarına konuşan işletme sahibi Mustafa Torun, eğlence aletleriyle dolu bir tır daha geleceğini belirtti. Jetonla çalışan cihazların bir kısmının geldiğini belirten Torun, gelecek olan tırın da tamamen jetonlu aletlerden oluştuğunu söyledi.

 

Çarpışan araba, gondol, sekolin, tren ve kurbağanın biletlerinin 4 lira olduğunu belirten işletme sahibi, jetonu cihazların da 1 ve 1,5 lira ile çalışacağını ifade etti.

Kaan Töngelci / Gerze'nin Sesi


Erkan TaşErkan Taş