Güncel
Giriş Tarihi : 14-02-2019 16:17   Güncelleme : 14-02-2019 16:39

Grup yolunda duran çalışmalar devam edecek

Sarımsak Köyü grup yolunda ara verilen beton yol çalışması Mart ayı itibariyle tekrar başlayacak

Grup yolunda duran çalışmalar devam edecek

Sarımsak Köyü grup yolunda devam eden beton yol çalışmalarının durduğunu söyleyen köy sakinleri suludere mevkiinde bir süredir bekletilen iş makinalarının ne zaman faaliyete geçeceğini ve tamamlanmayan yolun ne zaman bitirileceğini merak ediyor.

Gazetemiz aracılığıyla seslerini duyurmaya çalışan köy sakinleri, bozuk ve çamur içinde olan yol sebebiyle mağduriyet yaşadıklarını yolun biran önce tamamlanmasını istediklerini ifade ettiler.

Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz Köylere Hizmet Götürme Birliği yetkilileri çalışmaların mart ayı ortasında başlayacağı bilgisini paylaştı. KÖYDES ödeneklerinin hazır olduğunu ve çalışma takviminin mart ayında başlayacağını ifade eden yetkililer, grup yolunda 2200 metrelik alanın tamamlandığını 30 metrelik bir alanda zeminden kaynaklı sorunun çözülmesi için çalışma yürüttüklerini aktardılar.

Yumuşak toprak olması sebebiyle aşırı yağışlarda bataklık haline dönüşen yolun yapım çalışmaları sonucunda çözüme kavuşmasıyla köy sakinlerinin rahatlıkla yolu kullanmaya başlayabileceklerini söyleyen KÖYDES yetkilileri herhangi bir aksilik yaşanmaması durumunda Mart ayı sonunda çalışmaların tamamlanacağını duyurdular.

  

Seda ŞengülSeda Şengül