Güncel
Giriş Tarihi : 21-04-2019 12:51   Güncelleme : 21-04-2019 13:51

Gülücük'ten Mutluluk Veren Kutlama

Gülücük Anaokulunun Minik Öğrencileri ‘Gülücük’ Saçtı

Gülücük'ten Mutluluk Veren Kutlama

Gerze Gülücük Anaokulu minikleri Sedat Işıdı Kültür Merkezinde, hazırladıkları 23 Nisan özel gösterilerini sundular

Özel Gerze Gülücük Anaokulu, Ulu Önder Atatürk’ün 1920’de Türk Milletinin Bağımsızlığı, yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamak için hazırlamış oldukları sunumları büyük beğeni topladı.

Gerçekleştirilen programa Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazım Aksu, Ak Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, Gerze Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi Fatih Öz, Gülücük Anaokulu Müdürü Sibel Pak, okul öğretmenleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlayan (Pamuk şekerler sınıfı, Büyük Dehalar sınıfı, Minik Mucizeler sınıfı, Küçük Mucizeler sınıfının gösterileri) minik öğrencilerin oyunları, müzikal danslar, anne babaları ve diğer katılımcılar tarafından büyük keyifle izlendi.

Gülücük Anaokulu 23 Nisan etkinliği, programa katılan veliler ve misafirlere teşekkür edilmesi ardından toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

hakan akbaşhakan akbaş