Güncel
Giriş Tarihi : 08-02-2019 17:24   Güncelleme : 08-02-2019 17:42

Has Pide Lahmacun salonu açıldı

Davul zurna eşliğinde Has Pide Lahmacun salonu açılışı gerçekleşti

Has Pide Lahmacun salonu açıldı

İlçemiz Hamidiye mahallesi, Gazi Mustafa Kemal İlkokulu karşısında ‘’Has Pide Lahmacun’’ salonu hizmete açıldı.

Has pide  lahmacun salonu bugün saat 14.00 de  davul zurna eşliğinde  büyük bir görkemli açılış ile hizmete girdi.

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan  ilçemiz kaymakamı Murat Güven ve Belediye başkanı Osman Belovacıklı işletmenin hayırlı uğurlu olmasını, bol kazançlar getirmesini dilediler. Daha sonrasında yapılan duanın ardından işletme açılış kurdelesini kaymakam Güven, başkan  Belovacıklı birlikte kestiler.

Lahmacun ve pide bizim baba mesleğimiz diyen işletme sahibi Bekir Çelik 30 yıldır bu işin içinde olduğunu belirterek şunları söyledi ‘’İlçemizde böylesine bir yer açmak ve halka hizmet etmekten son derece memnunum. Müşterilerime en iyi hizmet sunmak için burayı açtık, damak tadına önem veriyoruz  ‘’Has Lezzet’’ almak isteyen vatandaşların Has Pide Lahmacun salonunu tercih etmelerini isterim ‘’ şeklinde ifade etti.

 Has pide ve lahmacun salonunda en çok dikkat çeken ayrıntı ise Gerze’de bir ilk olan çocuklar için oyun oynayabilecekleri bir alan düşünülmüş olması. İki kattan oluşan salonun üst katında hem yemek yenilebiliyor hem de çocuklar vakit geçirebiliyor.

İşletmede 20 çeşit pide, lahmacun, unlu mamulleri,  tatlı ve içecekler gibi ürünler uygun fiyata yer alıyor. Ev ve iş yerlerine de paket servisi olan Has Pide Lahmacun salonuna sipariş vermek isteyenler 0368 718 30 30 nolu telefondan ulaşabilirler.

İşletme sahibi Bekir Çelik bu güzel günde açılışa gelerek kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini sundu.

Yapılan ikramların ardından açılış fotoğraf çekimi ile son buldu.




AdminAdmin