Güncel
Giriş Tarihi : 02-04-2016 11:14   Güncelleme : 02-04-2016 14:02

Hayalim Pasta Malzemeleri Açıldı

Hayalim Pasta Malzemeleri işletmesinin açılışı gerçekleştirildi.

 Hayalim Pasta Malzemeleri Açıldı

İşletme sahibi Gülçin Bakır tarafından açılan ve Pasta malzemeleri, Kurabiye Kalıpları, Doğum günü süsleri, Çikolata malzemeleri, Silikon kalıpları, şeker hamurları, butik pasta ve kurabiye çeşitlerinin yanı sıra ev yapımı mantı, kayseri mantısı ve su böreği gibi hizmetler sunan Hayalim Pasta Malzemeleri gerçekleşen törenle açıldı.

Çarşı Mahallesi, General Osman Pamukoğlu Caddesi, Alişim Tavukçuluk üstünde bulunan Hayalim Pasta Malzemeleri işletmesi; Özel günler, davetler, kişiye özel pasta ve kurabiye imalatı ile hizmet vermeyi amaçlıyor.

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Altunel, Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Topçu ve çok sayıda konuğun katılımıyla açılış töreni gerçekleşen Hayalim Pasta Malzemeleri işletmesi sahibi Gülçin Bakır ise, açılışa katılan protokol üyeleri ve davetlilere teşekkür ederek, " Hizmete açılan işletmemiz ile birlikte tüm özel günlerde müşterimizin hizmetinde olmayı amaçlıyoruz. Kişiye özel pasta ve kurabiyelerimize sevgimizi katarak, özel günlerinde Gerzelilerin hizmetinde olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.

 



AdminAdmin