Güncel
Giriş Tarihi : 02-03-2020 15:34

Hayalleriniz ÇESA’ya Emanet

ÇESA Organizasyon ilçemiz Hamidiye Mahallesi Okullar Caddesinde hizmete açıldı.

Hayalleriniz ÇESA’ya Emanet

Nazen Çelik ve İnci Sarıca’nın birlikte yürüttükleri çalışmalar sonucu 2 Mart 2020 Pazartesi günü Hamidiye Mahallesi Okullar Caddesinde açılışı gerçekleşen ÇESA Organizasyon dualarla kapılarını araladı.

Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Altunel ve işletme sahipleri Nazen Çelik ile İnci Sarıca tarafından yapılan kurdele kesimi sonrası davetliler organizasyon malzemelerinin sergilendiği alanları ziyaret ettiler.

Kına, düğün, nişan, sünnet, söz, evlilik teklifi, diş buğdayı, doğum günü, hoş geldin bebek gibi birçok etkinliklerde, özel dans gösterileri, palyaço oyunları, nedimeler ve daha bir çok özel etkinliklerle hayalleri süslemeye hazır ÇESA Organizasyon açılışına özel %50 indirim ile müşterilerini bekliyor.

Çelik ve Sarıca “Büyük bir heyecan ve arzu ile burayı açtık. Gerzeli halka en iyi hizmeti vermek istiyoruz. Amacımız profesyonel bir şekilde işimizi yapmak ve müşterilerimizi üst düzeyde memnun etmek. Bunun için de müşterilerimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek adına tüm enerjimizle çalışacağız” diyerek düşüncelerini ifade ettiler.

AdminAdmin