Güncel
Giriş Tarihi : 30-06-2017 12:23   Güncelleme : 30-06-2017 12:54

''Hayır Çarşısı'' Hayırseverleri Bekliyor

Her yıl İlçemiz Yakup Ağa Konağı'nda organize edilen kermes kapsamında kapılarını hayır severlere açan ''Hayır Çarşısı''nda satışlar başladı

''Hayır Çarşısı'' Hayırseverleri Bekliyor
 Muhtaç Talebeleri Koruma Derneği tarafından bu yıl 6.'sı yapılan hayır kermesi ilçemiz Yakup Ağa Konağı'nda kapılarını misafirlere açtı.

Muhtaç Talebeleri Koruma Derneği Gerze Erkek Öğrenci Yurdu tarafından Gerze Yakup Ağa konağında her yıl düzenlenen kermese Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İl Genel Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Burma, 19 Mayıs Mahallesi Muhtarı İdris Öztürk, Muhtaç Talebeleri Koruma Derneği Yöneticisi Yusuf Dursun ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesinde kısa bir konuşma yapan Başkan Belovacıklı, ''Bu gibi derneklerimiz eğitime yapmış olduğu katkılarla eğitimli nesillerin yetişmesinde rol oynamaktadır. Bu derneğimizin yönetimi ciddi çalışmalar yapmaktadırlar. Kendilerine eğitime vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızı da kermese gelerek öğrencilere katkı sağlamalarını diliyorum'' dedi.

Dernek yöneticisi Yusuf Dursun hoca da kermeste emeği geçenlere teşekkür ederek; ''Bu hayır işine iştirak eden vatandaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Kermesimiz sabah 09:00'da kapılarını açacak olup akşam 21:00'e kadar açık kalacak. Yardıma muhtaç talebelere destek olmak isteyen tüm vatandaşlarımızı kermesimize bekliyoruz'' şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından kermesin kurdelesini Başkan Osman Belovacıklı ve İl Genel Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Burma birlikte kesti. Kurdele kesiminin ardından katılımcılar kermeste yer alan ürünlerin yer aldığı bölümleri gezdi. 

Ercan Özcan / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül