Güncel
Giriş Tarihi : 03-06-2017 14:18   Güncelleme : 03-06-2017 14:37

Hayırsever esnaf öğrencilere iftar verdi

İlçemizin sevilen esnaflarından Yaşar Kunduz (Gözde Kuaför), Bodrum Cafe Düğün Salonunda öğrencilere iftar yemeği verdi

Hayırsever esnaf öğrencilere iftar verdi
 İlçemizde uzun zamandır erkek kuaförü olarak hizmet vermekte olan Yaşar Kunduz (Gözde Kuaför), 2 Haziran Cuma akşamı öğrencilere iftar verdi.

Bodrum Cafe Düğün salonunda düzenlenen iftar programı ilk olarak Yusuf Dursun hocanın Kur'an tilaveti ile başladı. Ardından Ezan-ı Şerifin okunmasıyla öğrenci ve misafirler hep birlikte iftar yaptı.

Yapılan iftar programının ardından gazetemize düzenlediği iftar yemeğinin amacını anlatan Kunduz, ''Mübarek Ramazan-ı Şerif Ayı, birlik ve beraberlik ruhunun iftar sofralarında bir araya gelerek daha çok yaşandığı, paylaşımın daha çok olduğu bir ay. Bu mübarek ayda Türkiye'nin her noktasından gelerek Gerze'mizde öğrenim gören yüksekokul öğrencilerimizle iftar sofrasında buluştuk. Akademik sezonun sonuna doğru gelinen bu günlerde öğrencilerin memleketlerine döndüklerinde Gerze'mizi iyi hatırlamalarına da vesile olacak olan bu iftar programında emeği geçen ve yardımcı olan dostlara teşekkür ediyorum. Öğrenci kardeşlerimize de öğrenim hayatlarında başarılar diliyorum'' dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül