Güncel
Giriş Tarihi : 04-12-2016 15:03   Güncelleme : 07-12-2016 12:16

Herkesin Bir Dikili Ağacı Oldu

Gerze Hatıra Ormanında ilk fidanlar dikildi

Herkesin Bir Dikili Ağacı Oldu
 Gerze Belediyesi, TEMA, Petra, Orman Genel Müdürlüğü ve TCK tarafından ortaklaşa hayata geçirilen Gerze Hatıra Ormanı’nda ilk fidanlar dikildi.

Fidan dikim törenine geçilmeden önce kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, '' Gerze’mizi doğasıyla geliştirmeye çalışıyoruz.Bu bölgeye Hatıra Ormanı, hemen Gerze Devlet Hastanesi’nin diğer tarafına Mesire Alanı ve Sanayi Bölgemizi’de ağaçlandırarak ilçemizi yeşillendirmeye gayret gösteriyoruz.Gerze’de seferberlik başlatarak her bölgemizi güzelleştirmeye devam ediyoruz.Park ve bahçelerimize her çeşit ağaç ve mandalina ağaçları dikerek ilçemizi bir adım daha ileriye taşımaktayız.TEMA vakfı bizlere göndereceği kaliteli fidanlar ile destek vermeye devam ettiği taktirde bizler Gerze’yi ağaçlandırmaya devam edeceğiz.Bu anlamlı organizasyona katılımlarınızdan dolayı herkese sonsuz teşekkür ediyorum” İfadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından katılımcılar Hatıra Ormanı’nın ilk fidanlarını diktiler. Gerçekleştirilen fidan dikiminin ardından misafirlere ikram da bulunulmasıyla program sona erdi.

Gerçekleştirilen törene Kaymakam Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Sinop Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr. Murat Sezgin, Petra Yönetim Kurulu Başkanı Reyhan Pekel, Petra Genel Müdürü Erol Yedier, Semra Uyar, Tema Vakfı Sinop İl Temsilcisi Kadriye Göl, Muhtarlar ve çevreci vatandaşlar katıldı.

Seda ŞengülSeda Şengül