Güncel
Giriş Tarihi : 09-02-2018 20:55   Güncelleme : 09-02-2018 20:59

Herşey Daha Temiz Bir Çevre İçin

Gerze Derin Deniz Deşarjı ve Ön Arıtma Tesisi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Herşey Daha Temiz Bir Çevre İçin

12.07.2017 tarihinde 5,811,835 TL maliyet ile ihalesi yapılan ve 07/09/2017 tarihinde yer teslimi gerçekleşen projede çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiği kaydedildi.

Denizlerimizin daha da temiz olması ve Mavi Bayrak açısından oldukça önem arz eden projeyi sık sık alandan takip eden Belediye Başkanımız proje hakkında bilgilendirici açıklamalar gerçekleştirdi.

Başkan Belovacıklı yaptığı açıklamada; “2009 yılından bu güne kadar Gerze Derin Deniz Deşarjı ve Ön Arıtma Tesisi Projesi’nin takipçisiyiz. 2017 yılının son çeyreğinde yüklenici firmaya yer teslimini yaparak başlattığımız çalışmalar da oldukça fazla yol katettiğimizi belirtmek istiyorum

ilçemiz, ziyaret eden herkes tarafından doğası, yeşili ve mavinin bütünlüğüyle en önemlisi de denizinin temizliğiyle herkesin beğenisini toplamaktadır.

Bu projenin tamamlanması ile birlikte uluslararası alanda denizimiz temizliğiyle tescillenmiş olacak ve uzun yıllardır hayalini kurduğumuz Mavi Bayrak’a böylelikle kavuşacağız.” Dedi.

Belovacıklı yapımı devam eden derin deniz deşarjı ve ön arıtma tesisi konularında zaman zaman kamuoyumuzu bilgilendirmeye devam edeceğiz, diyerek tesisin ilçemize hayırlı olmasını kaydetti.

hakan akbaşhakan akbaş