Güncel
Giriş Tarihi : 01-02-2017 10:42   Güncelleme : 01-02-2017 10:48

Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi Açıldı

Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi, 60 kişilik normal, 20 kişilik ise özel bakım olmak üzere toplam 80 kişilik kapasitesiyle yaşlı vatandaşlara kapılarını açtı

Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi Açıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde 30 Ocak Pazartesi günü yaşlı kabulüne başlayan Sinop Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi, 60 kişilik normal, 20 kişilik ise özel bakım olmak üzere toplam 80 kişilik kapasitesiyle yaşlı vatandaşlara kapılarını açtı.

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın H grubu hizmet standardına göre inşa edilen huzurevinde, yaşlılar için özel olarak hazırlanan dinlenme ve aktivite odaları ile konferans salonu da yer alıyor.

 

Huzurevinin Sinop için hayırlı olmasını dileyen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, “varlıklarıyla ve engin tecrübeleriyle dünümüz ve bugünümüz arasında köprü vazifesi gören yaşlı hemşerilerimiz için, hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak; onlara gereken saygıyı ve ihtimamı göstermek için temelini attığımız huzurevimizin, Sinop’umuz için hayırlı olmasını diliyorum. Yaşlı hemşehrilerimiz, bu tesisimiz sayesinde ömürlerinin ikinci baharını evlerinde gibi yaşayacaklar inşallah” dedi.

Erkan TaşErkan Taş