Güncel
Giriş Tarihi : 24-06-2015 10:44   Güncelleme : 25-06-2015 08:13

İftar Yemeğinde Gerze’ye Veda

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 1. Dairesi'nin 2015 Ana Kararnamesi çalışmaları kapsamında İlçemiz Cumhuriyet Savcısı Uğur Çetin ve Hakim Mustafa Abanoz’un görev yeri değişmesi sebebi ile Geruze Otel’de veda iftarı düzenlendi.

İftar Yemeğinde Gerze’ye Veda
 İftara Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Dikmen Kaymakamı Soner Özer, Hakim Mehmet Tuncel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Av. Hasan Sert, Av. Kadir Olgunsoy, Av. İsmet Topçu ve ilçemiz kurum amirleri katıldı.


Gerze Adliyesi Hakimi Mehmet Tuncel iftar programının açılış konuşmasını yaparak konuşmasında “ Her ne kadar iftar programı vesilesi ile burada olsak ta bu yemeğin özünde ayrılık var. Yaklaşık iki yıldan bu yana ben Sn. Savcım ve Hakimimiz ile birlikte  çalıştım. Bu süre zarfında kendilerinden dostluklarının yanında mesleki olarak da çok kazanımlarım oldu.”diyerek sözlerini noktaladı. 



Ardından duygu ve düşüncelerini aktaran Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar  ise "Böyle vedalarda önemli olan geride hoş bir seda bırakmaktır. Buraya toplanmış olan bu kalabalıkta bunun bir ispatıdır. İki sene boyunca birlikte görev yaptık. Kaymakam,Hakim,  Savcı ilişkisi dışında çok iyi anılar ve dostluklar yaşadık. Bundan sonraki görev yerlerinde de sağlık, mutluluk ve başarı temennisinde bulunmak istiyorum’’ diyerek sözlerini noktaladı ve Hakim Mustafa Abanoz’a başarı plaketi verdi.

Dikmen Kaymakamımız Soner Özer ise konuşmasında ‘’Hakim ve Savcılarımız ile dokuz aydır birlikte çalışıyoruz. İnşallah yeni görev yerlerinde başarılarının devam etmesini ve huzurlu, mutlu iş ve aile hayatı yaşamalarını Allah’tan diliyorum’’ diyerek sözlerini noktalarken Cumhuriyet Savcısı Uğur Çetin’e başarı plaketini sundu.

plaket sunumunun ardından teşekkür konuşması yapan Hakim Abanoz ve Savcı Çetin ‘’Burada güzel dostluklar kazandık, güzel sohbetlerimiz oldu. Gerze’de yaşadığımız süre boyunca sizleri tanımaktan memnuniyet duyduk’’ diyerek yemeği düzenleyenlere teşekkürlerini ettiler.

Gece çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Seda ŞengülSeda Şengül