Güncel
Giriş Tarihi : 08-04-2020 14:06   Güncelleme : 08-04-2020 14:44

İhtiyaç Sahibi Ailelere Erzak Yardımı

Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası çerçevesinde yardıma ihtiyacı olan ailelere erzak yardımında bulunan Semerkand Vakfı ve Beşir Derneği 57 aileyi sevindirdi.

İhtiyaç  Sahibi Ailelere Erzak Yardımı

Semerkand Vakfı Sinop Temsilciliği ve Beşir Derneği Sinop Temsilciliği korona virüs sebebiyle Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası çerçevesinde yardıma ihtiyacı olan ailelere erzak yardımında bulundu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs sebebiyle Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası çerçevesinde, ihtiyaç  sahibi ailelere yönelik kumpanya yardımında bulunan  Semerkand Vakfı Sinop Temsilciliği ve Beşir Derneği Sinop Temsilciliği Dikmen İlçesine bağlı Çevik Köyü, Yumak Köyü ve Karakoyun Köyünde bulunan 57 aileye erzak yardımında bulundu.

Salgın dolayısıyla işe gitmeyip eve kapanan ihtiyaç sahibi ailelerin bu zor günlerinde, kendi imkânlarıyla hazırlamış olduğu kumanyaları dağıtan Semerkand Vakfı Sinop Temsilciliği ve Beşir Derneği Sinop Temsilciliği: " Sn. Cumhurbaşkanımızın çağrısı bize örnek oldu. Harekete geçmemiz gerektiğini düşündük. Bu çerçevede imkânlarımız ölçüsünde ihtiyaç sahibi aileleri tespit edip kumanyalarımızı teslim ettik. Dilerim bu iyilik halkası genişleyerek büyür." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin