Güncel
Giriş Tarihi : 07-06-2017 15:03   Güncelleme : 24-10-2017 17:56

İlçe Spor Müdürlüğüne Asaleten Atandı

Gerze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevini bir süredir vekaleten yürüten İsmail Karaman 1 Haziran itibariyle göreve asaleten atandı

İlçe Spor Müdürlüğüne Asaleten Atandı

Gerze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevini bir süredir vekaleten yürüten İsmail Karaman 1 Haziran itibariyle göreve asaleten atandı.

Asaletini alarak göreve resmen başlayan İsmail Karaman, göreve vekaleten başladığı dönemden itibaren çalışmalara hız vererek geçtiğimiz aylarda ilçemiz kapalı spor salonunun tadilattan geçirilerek yenilenmesi ve vatandaşlara daha modern, nezih ve kaliteli hizmet verilmesi noktasında çaba sarf etmiş spor salonu büyük oranda yenilenmişti.

İlçede sportif faaliyetlerin gelişimine katkı sunan yerlerden birisi olan kapalı spor salonunun büyük organizasyonlar ve müsabakalar için standartlarını yükseltmeye çalıştıklarını belirten Karaman, ''Gerze'ye yakışan modern ve kaliteli bir spor salonunu vatandaşların hizmetine sunmak gayreti içindeyiz'' açıklamasında bulundu.

Yaz spor okulları kayıtlarının 29 Haziran'da başlayacağını söyleyen İsmail Karaman, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen gençlik kampları başvurularının ise 1 Mayıs'ta başladığını ve 10 Temmuz'a kadar devam edeceğini söyledi. Kamplara 12-22 yaş arası gençlerin başvurabildiğini de ayrıca sözlerine ekledi.

Kamp başvurusu yapmak isteyen öğrenciler kampbasvuru.gsb.gov.tr ve genclikkamplari.gsb.gov.tr adreslerinden başvurabilirler.

İsmail Karaman Kimdir?

1982 Gerze doğumlu olup ilk, orta ve lise öğrenimini Gerze'de tamamladı. Yüksek öğrenimini ise Konya Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde tamamladıktan sonra Diyanet İşleri Başkanlığı'nda 5 yıl görev yaptı. 2009 yılında öğretmen olarak göreve başlayana Karaman daha sonra Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesinde müdür yardımcılığı görevinde bulundu. Son olarak vekaleten yürüttüğü Gerze Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü görevine asaleten atanarak 1 Haziran perşembe günü resmen göreve başladı.

Karaman göreve başlamasında destek veren, Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ve Ak Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman'a ayrıca teşekkür etti.


Ercan Özcan / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül